Re-integratie

Re-integratie

Re-integratie spoor 1 bij stressklachten of burn-out

Ben je uitgevallen met stressklachten of een burn-out? Ik begeleid allereerst bij herstel en daarna bij de opbouw van de werkzaamheden. Het is belangrijk om bij uitval met dit soort klachten tijdig (= meteen na ziekmelding) begeleiding in te zetten. Jij leert wat helpend is voor je herstel en voor werkgevers scheelt het (op de langere termijn) veel geld als medewerkers tijdig en kundig worden begeleid in het herstelproces. In mijn praktijk zie ik te vaak dat medewerkers weinig tot geen begeleiding krijgen waardoor ze na een jaar in een spoor 2 traject terecht komen. Voor alle partijen is dit een verdrietige én kostbare zaak. Investeer als werkgever tijdig in goede begeleiding zodat het op de langere termijn geld bespaart en ellende voorkomt.

Re-integratie spoor 2  en spoor 3

Bij begeleiding voor spoor 2 en spoor 3 trajecten werk ik onder de vlag van Hoogbegaafd in Bedrijf. Zodoende werk ik met het vier-ogen principe om de vereisten die de Wet Verbetering Poortwachter aan de trajecten stelt, goed te waarborgen. Door deze samenwerking is er ook toegang tot een groot netwerk.

 

Re-integratie UWV cliënten

Voor HB/HSP-ers met een AG of ZW-uitkering werk ik samen met Hoogbegaafd in Bedrijf dat een raamovereenkomst heeft gesloten om re-integratiediensten uit te voeren. Zie hiervoor https://www.hoogbegaafdinbedrijf.nl/uwv

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP!

Wil je meer informatie of een gesprek inplannen? Laat je gegevens achter en ik neem snel contact met je op.

  INVESTERING

  Particulieren:

  Voor particulieren geldt voor coaching een tarief van € 125,00 inclusief BTW per gesprek (van max. 1,5 uur) als er door de werkgever geen vergoeding wordt gegeven. Kosten zijn inclusief voorbereiding en materiaal.

   

  Voor particulieren geldt voor therapie een tarief van € 100,00 vrijgesteld van BTW per uur. Psychosociale therapie wordt door de meeste verzekeraars (deels) vergoed als complementaire zorg vanuit de aanvullende verzekering, een overzicht vind je hier. Ook kun je via de Zorgzoeker van jouw zorgverzekering checken of deze praktijk onder hun vergoedingsregeling valt.

  Zakelijke markt:

  Voor de zakelijke markt wordt er altijd vooraf overlegd, waarna een offerte wordt uitgebracht op basis van de wensen en het tarief. Richttarief: € 140,00 per uur. Kosten zijn exclusief 21% BTW en reiskosten, inclusief voorbereiding en materiaal.