HB/HSP

Hóé ben jij hoogbegaafd en/of hoogsensitief

Herken je je sterk in de kenmerken van hoogbegaafdheid en/of hoogsensitiviteit?  Of heb je een intelligentietest gedaan waaruit een hoog IQ is gebleken? Wat betekent dat inzicht of dat getal voor jou in leven en loopbaan? Je kan er veel boeken over lezen en er toch mee blijven worstelen. Ik help je graag om voor jezelf duidelijk te krijgen hóé jij hoogbegaafd en/of hoogsensitief bent.

Waarbij we ook terugkijken: hoe heeft het je leven tot dusver beïnvloed en bepaald, zowel positief als negatief. Vanuit die zelfkennis en dat zelfinzicht gaan we bouwen aan je identiteitsontwikkeling waarbij we alle inzichten integreren zodat je vanuit die basis en met energie zelf weer verder kan.

 

Voor UWV trajecten en spoor 2 trajecten werk ik samen met Hoogbegaafd in bedrijf

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP!

Wil je meer informatie of een gesprek inplannen? Laat je gegevens achter en ik neem snel contact met je op.

  INVESTERING

  Particulieren:

  Voor particulieren geldt voor coaching een tarief van € 125,00 inclusief BTW per gesprek (van max. 1,5 uur) als er door de werkgever geen vergoeding wordt gegeven. Kosten zijn inclusief voorbereiding en materiaal.

   

  Voor particulieren geldt voor therapie een tarief van € 100,00 vrijgesteld van BTW per uur. Psychosociale therapie wordt door de meeste verzekeraars (deels) vergoed als complementaire zorg vanuit de aanvullende verzekering, een overzicht vind je hier. Ook kun je via de Zorgzoeker van jouw zorgverzekering checken of deze praktijk onder hun vergoedingsregeling valt.

  Zakelijke markt:

  Voor de zakelijke markt wordt er altijd vooraf overlegd, waarna een offerte wordt uitgebracht op basis van de wensen en het tarief. Richttarief: € 140,00 per uur. Kosten zijn exclusief 21% BTW en reiskosten, inclusief voorbereiding en materiaal.